Arnika budiž pochválena!

Arnica montana

Málokterý homeopatický lék  je tak často používán  jako Arnica montana.

Arnika nebo Prha horská je květina připomínající žlutou kopretinu a rostoucí především na vysokohorských svazích. Jak praví  literatura – na horách jí v minulosti sbírali šerpové, aby žvýkáním jejích květů zaháněli svalovou únavu a fyzické vyčerpání.

KLÍČOVÝM SLOVEM JE POHYB

Pokud používáte homeopatika, jistě víte, že Arnica montana  je vhodná jak na potíže po nadměrné fyzické námaze, tak po úrazech na podporu při léčbě zlomených, naražených a pohmožděných tkání. Arnika je lékem číslo jedna na fyzická zranění.

Jako taková se používá rovněž k hojení těla po operacích, na podporu průběhu  a snížení krvácení k porodům,  podporu hojení v šestinedělí apod .  

A taková perlička: Konečně mohou naše děti do škol a školek a z toho mají radost jak děti,  rodiče, tak učitelé. Avšak pokud máte s dětmi komunikovat, chce to ve třídě mluvit nahlas.  Takže po pár hodinách intenzivní práce se to projeví na hlasivkách – které jsou vlastně také svalem a v době onlinu trochu zahálely.  I zde je Arnica skvěle fungujícím pomocníkemJ

A NYNÍ POZOR!

Arnica společně s Rescue Remedy patří do každé kabelky – můžete je použít hned po úraze, nehodě, fyzickém či psychickém kolapsu.

CO TÍM ZÍSKÁTE?  

Rychlejší uvolnění a regeneraci svalů a postižených tkání. A i když samozřejmě jedete na vyšetření k lékaři, pokud je úraz vážnější, vaše tělo se díky Arnice již dalo na cestu ke zdraví:-)

A CO KDYŽ TĚLO TRÁPÍ POHYBOVÉ POTÍŽE DLOUHODOBĚ?

Tady mohou pomoci kromě Arniky další individuálně vybrané homeopatické léky na konkrétní potíže.

VÍCE O INDIVIDUÁLNÍCH TERAPIÍCH NAJDETE ZDE

Sdílej článek:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Podobné články

Bolest a kraniosakrální terapie

Bezpečí a bolest?

Jednou z příčin vracejících se bolestí, jak jsme o tom mluvili na webináři, je situace, kdy se klient  vrací do stejných podmínek,

Read More »