Homeopatie pro krizové situace – webinář 2.2.2022

Homeopatie

Občas se něco nečekaného stane a nás to hodí do vzteku či do bezmoci, protože je to tak náhlé, že vlastně nevíme, co s tím. Jak můžeme pomoci v krizových situacích, ať už jde o operaci, úraz, trauma, šok, stres, totální vyčerpání nebo úmrtí blízké osoby?

Umět podpořit klienta nebo blízkého člověka v takové situaci,  je opravdu k nezaplacení.

Jaká homeopatika mohu použít a jak fungují? Lze homeopatika rozdělit podle příčiny krize a podle aktuální situace?Jaká jsou pravidla podávání? Jak dlouho je můžeme podávat? Co použití homeopatik v krizové situaci přinese? Je homeopatie v krizi vhodná i pro děti?

Již za týden – 2.2.2022 – si všechny tyto otázky zodpovíme na ONLINE webináři  HOMEOPATIE PRO KRIZOVÉ SITUACE. 
WEBINÁŘ najdete ZDE>>>>>

Na webináři budu mluvit o základním homeopatickém minimu, které můžeme v akutních situacích IHNED POUŽÍT.
Homeopatické léky včetně Bachovek jsou pro nás i naše klienty snadno dostupné a především jsou jednoduché, co se týče jejich použití. A nejen to, velmi dobře doplňují naší kraniosakrální praxi, klient si odnáší nástroj pro sebepéči, díky kterému léčivý proces pokračuje mezi jednotlivými terapiemi.


LZE ZMATEK NERVOVÉHO SYSTÉMU ZASTAVIT?  Je nějaká první pomoc, rychle použitelná a běžně dostupná? ANO!
AKUTNÍMI HOMEOPATICKÝMI LÉKY, které jsou specifické jak pro příčinu krizové situace, tak pro projevy u konkrétního člověka.

Připravila jsem pro Vás dvě hodiny povídání NA STŘEDU 2.2. OD 18.00.


Pro koho je webinář vhodný?
Pro všechny, kdo se chtějí zorientovat v možnostech homeopatické léčby jako obohacení své vlastní terapeutické praxe.Pro všechny, kdo krizovou situací sami právě prožívají.Pro všechny, kteří chtějí pomoci svým dětem, rodině, svým blízkých.


PŘIHLÁSIT SE NA WEBINÁŘ MŮŽETE ZDE >>>>>

Sdílej článek:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Podobné články

Bolest a kraniosakrální terapie

Bezpečí a bolest?

Jednou z příčin vracejících se bolestí, jak jsme o tom mluvili na webináři, je situace, kdy se klient  vrací do stejných podmínek,

Read More »
Bolest, masáže, terapie

BoLest je lest.

Bolest je signál těla, že mu něco chybí. Bolest je informace, kde a jak lze udělat změnu a navrátit se ke zdraví. Jak s bolestí pracovat jemně dotykem? Jak pomoci při opakující se bolesti? To se dozvíte na webináři s Hanou Chocholatou.

Read More »