Jak se zbavit bolesti očí v létě?

Bolesti očí, masáže očí

Trápí vás v létě bolest očí a nevíte jak se jí zbavit? Chcete trávit dovolenou u moře nebo na horách bez bolesti očí? Připravila jsem pro vás průvodce, který vás zbaví bolesti očí.

V LÉTĚ naše OČI DOSTÁVAJÍ POŘÁDNĚ ZABRAT.
Nejen tím, že je v létě jasnější slunce, ale i tím, že jsme o prázdninách daleko více venku a naše oči na to nejsou přivyklé díky pobytu v místnostech v průběhu práce či ve škole. Vyrazili jsme si užít u moře nebo na horách a tam je slunce ještě intenzivnější.
Také jsme stále častěji a delší dobu na mobilech a na počítačích, protože data jsou přeci neomezená, jenže pro naše oči je to silně vyčerpávající. Oči nás bolí, zhoršují se, pálí a slzí, zhoršuje se nám zrak…. oči jsou přetížené. 

CO MŮŽEME DĚLAT S BOLESTÍ OČÍ?  
Silnější brýle, sluneční brýle, kapky do očí, nějaké prášky……
ANEBO
ZAČÍT O SVÉ OČI PEČOVAT!
Tak například můžeme věnovat 6 MINUT ODPOČINKU svým očím  a tím Vás mohu provést v nové relaxaci:  „LENOŠENÍ NEJEN PRO OČI“ Zní to neuvěřitelně, že by 6 minut udělalo takovou změnu?

Nabízím Vám MOŽNOST SI TO HNED VYZKOUŠET  ZDARMA:-)
LENOŠENÍ NAJDETE ZDE >>>

Hm, dumáte, že 6 minut je super, ale co když objevím, že mě moje oči opravdu bolí a že potřebují něco víc?
Své oči můžete rozmazlovat ještě víc a pozvat je do LÁZNÍ PRO OČI nebo jim dopřát PALMINGTo jsou metody NVI – přirozeného zlepšování zraku, které Vás překvapí tím, jak rychle přinesou Vašim očím úlevu a odpočinek.
A NEJEN TO! 
Při pravidelném používání se Váš ZRAK OPRAVDU ZAČNE ZLEPŠOVAT:-)
NVI metody totiž mají oproti brýlím JEDNU OBROVSKOU VÝHODU – neřeší jen následek napětí a vyčerpání našich očí, ZAČNOU NAŠE OČI UZDRAVOVAT A TRÉNOVAT.
Takže pokud se ptáte, JAK PRAVIDELNĚ PEČOVAT O SVÉ OČI? Odpověď najdete v RELAXACI PRO OČI – PRŮVODCE
 Nového průvodce RELAXACE PRO OČI NAJDETE ZDE >>>
Jak říká Jacob Liberman: „U starých kultur měl pojem „vidění“ jen málo společného s očima, chápal se jako synonymum moudrosti. Pravá moudrost má přirozený zdroj v jasnosti našeho vnímání. Když tedy začínáme vědomě vnímat jasněji, zlepšuje se i naše zraková schopnost. A platí to i naopak“.
PÉČE O OČI TEDY PŘINÁŠÍ NEJEN ODPOČINUTÉ OČI A JASNĚJŠÍ, OSTŘEJŠÍ ZRAK, ALE I VĚTŠÍ VNITŘNÍ JASNOST A MOUDROST.
A přitom STAČÍ SE O OČI ZAČÍT DOBŘE STARAT. 
Pro začátek si MŮŽETE PUSTIT v audio průvodci tři techniky z NVI: LÁZNĚ PRO OČI, PALMING A PALMING S MASÁŽÍ, které přinesou Vašim očím hlubokou relaxaci a uvolnění.
Průvodce RELAXACE PRO OČI NAJDETE ZDE >>>
Užijte si krásné léto a ať se Vám dobře kouká na svět:-)

Sdílej článek:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Podobné články

Bolest a kraniosakrální terapie

Bezpečí a bolest?

Jednou z příčin vracejících se bolestí, jak jsme o tom mluvili na webináři, je situace, kdy se klient  vrací do stejných podmínek,

Read More »