Jak v této době účinně posilovat svou imunitu po nemoci?

Bylinky

Tělo se po prodělané nemoci (nejen po koronaviru) potřebuje vrátit zpátky do kondice, posílit lenivějící svaly, protáhnout vazy, zpružnit klouby, a zároveň rozpohybovat lymfatický systém a s jeho pomocí odplavit zplodiny a toxiny, které po sobě virová infekce zanechává v tkáních. Vědomým pohybem a dýcháním se rovněž posiluje i nespecifická imunita, a my jsme celkově odolnější.

Pohyb léčí!

Jenomže jak to udělat, když je člověk ještě stále unavený a rozhodně se mu nechce jít běhat ven nebo cvičit do posilovny? Jednou z možností je velmi jemný, nenásilný a nevýkonnostní způsob pohybu, jako je jóga, procházka nebo POHYBOVÉ RELAXACE.

Pohybové relaxace se zaměřují vždy na jednu část těla, kterou jemně protáhnou a pak stimulují. Díky pohybu se začne aktivovat Váš imunitní, cévní a lymfatický systém těla a toxiny se vyplaví z tkání. Relaxace pohybem je obohacena o řízenou KLIDOVOU RELAXACI která Vám přinese zklidnění mysli a vnitřní radost.

VYZKOUŠEJTE ZDARMA pohybovou relaxaci pro RUCE a PRSTY.

A co když mám málo času?

Při pohybové relaxaci Vám stačí 20 minut cíleného pohybu 3x týdně, aby se efekt projevil! Na tělo se zaměřuji komplexně, v systému několika lekcí: chodidla, záda jako celek, ramena a paže, krční páteř. Relaxace tak mohou být Vaším prvním krokem k získání dobré kondice a zapojení pohybu do běžného života.

Z dlouhodobého hlediska je pro budování odolného imunitního systému velmi dobré zkombinovat pohyb s Wim Hofovou metodou. V dnešní době je tato metoda již i u nás dobře známá, doporučuji hezké povídání o ni v pořadu Duše K.

Přeji Vám zdraví, zdraví a zdraví…….. a radost z pohybu.

Sdílej článek:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Podobné články

Bolest a kraniosakrální terapie

Bezpečí a bolest?

Jednou z příčin vracejících se bolestí, jak jsme o tom mluvili na webináři, je situace, kdy se klient  vrací do stejných podmínek,

Read More »