Obnovit svou sílu v pohybu

Zdraví a pohyb

Aktuální téma současné doby: Jak mohu získat zpět ztracenou fyzickou kondici a  uvolnit či rozpohybovat dlouhodobé blokace a zatuhnutí těla?

No jo, to sezení u počítače si prostě vybírá svou daň! Bolesti zad, migrény způsobené zatuhnutím krční páteře,  zpomalený metabolizmus, oslabení svalů celkově. Jako první nás napadne – Půjdu to rozchodit! nebo dokonce Začínám běhat!

Ze začátku to však může jít opravdu ztuha a tělo může hlásit neobvyklou námahu bolestí. Tady mohou výrazně pomoci homeopatické léky, např. Arnica montana.

POHYB MI CHYBÍ JAKO SŮL ALE KDE NA TO VZÍT ČAS?

Start do aktivního pohybu může značně ulehčit a podpořit cílené protažení a stimulace různých částí těla pomoci  POHYBOVÝCH RELAXACÍ.  Ty Vám zaberou jen půl hodiny a můžete je cvičit v klidu a pohodlí svého domova.

První lekci POHYBOVÝCH RELAXACÍ  zaměřenou na RUCE si vyzkoušejte ZDARMA ZDE>>>>

Další lekce Pohybových relaxací jsem zaměřila na chodidla, celé paže, celá záda a speciální jedna lekce je věnovaná uvolnění krční páteře.

CELÝ KURZ POHYBOVÝCH RELAXACÍ MŮŽETE ZÍSKAT V KVĚTNOVÉ AKCI ZA 50% . Akce trvá do 28.5.
VÍCE INFORMACÍ NAJDETE ZDE

Užijte si voňavé jaro v pohybu!

Sdílej článek:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Podobné články

Bolest a kraniosakrální terapie

Bezpečí a bolest?

Jednou z příčin vracejících se bolestí, jak jsme o tom mluvili na webináři, je situace, kdy se klient  vrací do stejných podmínek,

Read More »